• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

2015 Yılı Hedefleriniz neler ?

Bir kaç senedir ara vermiştim. 2015 ile tekrar başlayacağım. Küçük bir tek ürün satış, bir kaç tane küçük sektörel kelimede para kazanma. aylık 2000+ kazanmak hedefim. Bakalım.
 
Bu sene içinde sitelerimden en az 1k - 1,5k kazanç elde etmek önemli bir hedefim. Bir de önemli hedeflerim arasında; Android programlamada da kendimi en iyi şekilde geliştirip ortaya iki üç tane üst düzey uygulama çıkarmak. Bakalım, hedeflerimize ne oranla ulaşacağız. Umarım, hepiniz hedeflerinize fazlasıyla ulaşırsınız...
 
2015 Yılında şu anda çalışmış olduğum işimden kurtulmak ve kendi işlerime tamamen geçmeyi planlıyorum. Normalde depo sorumlusuyum. Ek olarak oto kiralama da 1 araba ortak var. Ayrıca detaylı oto temizleme işi yapıyorum buharla. Site açtım reklam verdim falan derken iş tutmak üzere. 2015de onu patlatmak istiyorum. Diğer bir alan, web sitelerim. 5-6 sitem var ele gelen yeni daha 2-3 aylık hepsi. Onları hitlendirip oradan da bişeyler getirmeye çalışacağım.
Aylık olarak 2015 yılında kazanç hedefim 1500 lira. (öyle çok uçuk şeyler değil) Sanırım başarırım. 500 işsizlik maaşı, siteler 200, detay yıkama 800 ü bulur. Oto kiralamadan gelen bişey yok götürmesin yeter. Borcu bitmesini bekliyorum.

2015 hedefi derken hayat hikayemi yazdım sanki kusuruma bakmayın.
 
Geri
Üst