• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

1 Konuya 10 Etiket = ?

Şöyle anlıyorum. Wordpresste sağ taraftataki etiketlerden bahsediyorsunuz. All İn One Seo için girilen meta keywordlere gerek yok. Umarım doğru anlamışımdır :D
 
bana kalırsa hedeflediğiniz anahtar kelimeyi titlede kullanmak ve makale içinde geçirmek yeterli. mantıken baktığımızda aynı yazıya brden fazla link vermek gereksiz ve google gözünde spamdır diye düşünüyorum. ben uzman bir seocu değilim bunu da dikkate alın lütfen.


her zaman her yerde herkes söylüyor be nde söylüyorum. Hitli bir siteniz olsun istiyorsanız yapmanız gereken tek şey : siteye giren adamı tam tatmin etmek.


Ustam bu all in seo daki baslık açıklama anahtar kelime alanlarını doldurmak ne kadar mantıklı. Çoğu zaman acıklama kısmını google farklı algılıyor. Hadi o kısmı gectim de şu etiket işi harbi kafamı karıştırıyor. Mesela ben bir yazı yazıyorum. yazımın baslığı "düğün sandelyeleri kiralama" şimdi bu yazıya "konya düğün sandelyeleri kiralama" etiketi ekliyorum. Böyle 10 a yakın etiket ekliyorum. "ucuz düğün sandalyeleri kiralama" gibi devam ediyor.
Sonra sitenin hitlerini kotrol ediyorum. Bu taglardan bana ziyaretci gelmiş mi.
Bakıyorum siteye /tag/konya-dügün-sandalyeleri-kiralama bana ziyaretci getirmiş. Hemen yeni bir yazı yazıyorum. ve bu yazıda baslık olarak "konya düğün sandalyeleri kiralama" yazıyorum. etiket ile bu kelimede 8.sıra ise özel yazı yazınca bi anda 5.sıraya düşüyorum. Yani baslığı keyword olan bir yazı etiketin önüne geçiyor.

Bu konuda ciddi bir çalışma yapmak lazım. Eğer etiketler pek işe yaramıyorsa girmek için ugrasmam.
 
Ben alakalı etiketler giriyorum, 10 tane kimi zaman 10'u da geçiyor. zararlı olur mu acaba? bir girdiğim etiket diğer yazılarda muhakkak giriliyor yine, diyelim çikolata neye iyi gelir konusu: mutzuluğa iyi gelen yiyecekler, şekeri artıran yiyecekler, bilmem neye sebep olan yiyecekler gibi.
 
ben all in seoyu doldurmuyorum. zaten all in seo kullanmaktaki amaç o işi otomatik yapması. kendim yazacak olsam o eklentiyi kullanmazdım.

etiketleri konu içinde linklemeden kullanıyorum. "konya düğün sandalyeleri kiralama" kelimelerinden hit bekliyorsanız bence yapacağınız bu kelimeyi makale içinde mantıklı bir cümleye monte ederek kullanmak. etiket ben kullanmıyorum yani. etiket demek bir yazıya birden fazla yolla girilmesini sağlamaktır. bir eve bir kapı yeterken birden fazla kapı yapmak o evi kötü hale sokar diye düşnüyorum :)
Hocam yazın gerçekten çok etkili oldu, cuk diye oturdu diyebilirim..
Bir eve bir kapıdan girmek en normalidir, ama bazen arka kapıyı da kullanmak gerekebilir :) Daha fazlası bize sıkıntı çıkaracaktır..
 
Geri
Üst