• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Amazon satış ortaklığı nasıl para kazanılır

bu yazı nasıl olmuş

  • iyi

    Oy: 4 57.1%
  • idare eder

    Oy: 3 42.9%
  • yetersiz

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    7

bead83

Kayıtlı Kullanıcı
Amazon affiliate ile para kazanmak


Amazon.com 1996 dan beri internet üzerinden alış satış yapılan bir platform binlerce satıcı ve milyonlarca müşterisi olan bu platform kendi içinde bir düzenle satış ortaklığı sistemini kurup yürütmekte ancak sadece satış başı komisyon sistemiyle çalışması ve sadece satışlardan yüzde hesabı kazanmanız olası sattığınız yada satabileceğinizi düşündüğünüz şeylerin komisyon oranları %4 ten %10 olarak değişmekte ve 30 gün sonunda 100 dolar ve üzeri kazanmışsanız hesabınıza geçmekte daha sonra çek olarak adresinize gönderilmekte.





Genel bilgileri verdikten sonra nasıl satış ortaklığı yapabiliriz onlara da kısaca değinelim, amazon da ürün sınırlaması yok yani onu satamazsın bunu satarsın diye birşey söz konusu değil örneğin bir kozmetik veya makyaj blogunuz var bir kozmetik ürününü tavsiye yoluyla link yoluyla satabilirsiniz.



Yada teknoloji blogunuz da yurt içinde pahalı olan bir ürünü daha ucuza bulup bak burada bu fiyata ücretsiz kargolu gibi tanıtıp satış yapabilir ve para kazanabilirsiniz. Peki amazon.com a satış ortağı olmak için web sitesi şartmı? aslında değil deneyimlemelirim sonucu you tube kanalı facebook sayfası hatta boş bir blogspot la bile bunu yapabilmek mümkün benim önerim sizin hangi yönde bir potansiyeliniz varsa o yönde ilerleyin güzel bir facebook sayfanız varsa ordan yürüyün daha sonra ayrıyetten birşeyler yapıp kazanmak isterseniz o size kalmış şimdi şuradan amazon satış ortaklığı sayfasına gidin join dedikten sonra kişisel bilgileriniz türkçe karakter kullanmadan doldurun. Daha sonra onay süreci 1 gün filan sürüyor. Bilgilerinizi girerken öncelikle satış ve reklam yapacağınız web sitesi, facebook sayfası veya youtube kanalının ismini verin hepsi varsa sadece satışa odaklanacığınız isimi verin. Onayı aldıktan sonra artık satış ortağı olduğumuza göre satış yapmaya başlayabiliriz . Öncelikle satabileceğiniz ürünü bulmak için amazon.com sitesine girip ürün yada ürünlerimizi bulalım burada dikkat etmeniz gereken nokta free shipping ücretsiz kargolu ürünleri bulmak bunun için arama yerine ürün adı free shipping yazabilirsiniz. Neden ücretsiz kargoyu seçiyoruz Türkiye ye satış yapacaksanız bu bir avantaj çünkü kargo ücretleri en az ürünün yarısı kadar ama yabancı bir web siteniz varsa yabancı ülkelerde özellikle amerika ve ingiltere de kargo ücretleri biraz daha düşük olmakta.





amazon satış ortaklığı





Daha sonra ürünü numarasını alalım çünkü satış ortaklığı panelinden ürünü bulup sitemize ekleyebilelim. Free shipping ürünlerden istediğiniz seçtikten sonra linkteki dp yazan bölümü bulalım./dp/B0068Y6CA4/benim seçtiğim ürünün ürün numarası aşağıdaki resim yardımcı olacaktır.






resimdeki linkteki mavi kısım ürün numarasıdır. bu numara üzerinden amazon affiliate hesabımızdan ürünü bulalım.







ürünümüzü bulduk artık yapmamız gereken tek şey linkleri alıp facebok youtube veya web sitemizde ürünü tanıtmak, böylelikle satış yapıp para kazanabiliriz amazon satış ortaklığı sisteminden para kazanmak bu kadar basit biraz ingilizceniz varsa sistemi kolayca çözebilirsiniz yukarıda gördüğünüz sayfada değişik link seçenekleri de bulunmakta web siteleri için banner seçenekleri text link seçenekleri de mevcut dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz ..

not: resimlerin büyütmek için üstüne tıklamanız yeterlidir. Kafanıza takılanları çekinmeden yorum bölümünden sorabilir eklemek yada keşfettiğiniz herhangi bir şeyi paylaşabilirsiniz..



http://parafikri.blogspot.com.tr/ den alıntıdr
 
Güzel yazı olmuş. Elinize sağlık. Sosyal medyada aktif olsam mutlaka kullanırdım
 
Eline, ağzına sağlık. Zaten el atmadığım bi adsense bi amazon kaldı hesap açtım bekliyor öylece:) fakat sıra ona da gelecek hayırlısıyla.:) Amazon, satış ortakları için özellikle fiziksel ürün çalışanlar için çok önemli bence.
 
peki Türkiyeye ürün gönderiyorlar mı? Türkçe siteme gelen bir ziyaretçi linke tıklayıp gittiğinde ingilizce bir site ile karşılaşacak. Bence almaz. Bence Türkçe sitelerde olmaz. Ama İngilizce siteleri olanlar kullanabilir tabiki
 
peki Türkiyeye ürün gönderiyorlar mı? Türkçe siteme gelen bir ziyaretçi linke tıklayıp gittiğinde ingilizce bir site ile karşılaşacak. Bence almaz. Bence Türkçe sitelerde olmaz. Ama İngilizce siteleri olanlar kullanabilir tabiki
Türkiyeye ürün gönderimi yapıyorlar özellikle yazıda ücretsiz kargolu ürünleri bulmak için tekniği yazdım ancak ürün hakkında detay verip anlattığınız takdirde ziyaretçi pek zorluk çekmeyecektir ama tabikide ingilizce sitesi olanlar daha avantajlı
 
Ayrıca çok önemli bir bilgi vermek istiyorum. Amazonda ücretsiz mağaza açabilirsiniz. Tek kategori yada karışık farketmiyor. Amazon da nasıl mağaza açılır 1kolaypara.blogspot.com blogumda ilerleyen dönemde mutlaka yer vereceğim.
 
Kayıt olurken girdiğim telefon numarası aranmadı,pini giremedim.+90 olarak girdim bir yerlerde yanlış mı yaptım acaba.
 
Son düzenleme:
Girdim numaramı arama falan gelmedi pin doğrulaması için,çek olayı da kötü bir durum banka havalesı,paypal vs olsaydı iyi olurdu. Teşekkrler konu için.
 
Geri
Üst