• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Bana Fikir Lazım

bigcenk

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba, sektörel bir site açmak istiyorum. İçerikle ilgili bayağı bi hazırlık yaptım. Amacım sektör ile alakalı firmalar hakkında listeler adresler bilgiler yayınlamak yani rehber mahiyetinde bir çalışma. Altyapı hemen hemen hazır. Bu çalışma ile ilgili tema tavsiyesi yapabilir misiniz?
 
Aklıma birşey takıldı. Bu temafabrika da satılan temalar kendi tasarımları galiba. Buradan daha önce tema alanınız oldumu? Güncellemeleri filan çok bilgi verilmemiş.
 
Aklıma birşey takıldı. Bu temafabrika da satılan temalar kendi tasarımları galiba. Buradan daha önce tema alanınız oldumu? Güncellemeleri filan çok bilgi verilmemiş.
2-3 ay önce bende buradan bir tema alarak site açtım. Giriş seviyesinde bir firma rehberi kuruyorsan fazlasıyla işini görür. Satın aldıktan sonra tema ile ilgili destekleri güzel. Destek taleplerinize panel üzerinden dönüş yapıyorlar. Ama gelişmiş bir firma rehberi olsun istiyorsan Taner Macit isimli arkadaşımızın yapmış olduğu firma rehberi yazılımı var ve şu an da ondan başka da bu tarz bir yazılım yapıp satan yok. (Gelişmiş anlamda) R10 da satışı mevcut. Kendi sunucusunda barındırırsa fiyatı 400 TL. Sizin sunucunuz da fiyatı 750 TL.
 
Şuan için temafabrikada incelediğim kadarıyla yeterli. Yüksek bütçe ile giriş yapmak istemiyorum. Çünkü sektörel rehber olacak biraz ileriyi görmek istiyorum. Benim merak ettiğim destek ve güncelleme.
 
Tema son derece sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben 1 defa mail form sorunu yaşadım o da basit bir şeydi çözüldü. Onun dışında hiç desteğe ihtiyaç duymadım. Benimde giriş seviyesinde işimi görüyor. Aynı versiyon içerisinde güncelleme gelmedi bana şu ana dek.
 
Sevindim sorunsuz olduğuna ama bir soru daha soracağım. Satın aldıktan sonra tema dosyalarını biz mi yukluyoruz yoksa kendileri mi yukluyor. İndirme yapılmıyor sanırım.
 
İsterseniz kendileri kurup teslim ediyor. O tür konularda destekleri iyi. Dosyaları size de veriyorlar isterseniz.
 
Anlaşıldı. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Satın alma işlemini tamamlayayım o zaman. Teşekkürler
 
Geri
Üst