• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

İlk video toplantımızı ne zaman yapalım?

cryptosam

Kayıtlı Kullanıcı
Sitemize video chat sistemi entegre edildi. Dikkat etmişsinizdir. Hatta ana sayfamızda full sürümü alabilmek için açılmış bağış butonumuz mevcut.

İlk buluşma ile şöyle videolu tanışıp kaynaşabiliriz.
Hem sistemi genel olarak bir test etmiş olur, hemde genel olarak SEO adına son zamanlarda neler oldu bir inceleriz. Toplu beyin fırtınası yaparız?

Bu gece veya çok kullanıcı aktif iken toplu olarak video odasında konuşabiliriz. Gece benim için uygundur. Eğer istek gelir ise gece deneyebiliriz. :)
 
Hayırlı olsun Samet, seo adına aktif bir ortam olacağını düşünüyor ve buna inanıyorum.
 
başka bir forumdan bildiğim bir chat sistemi çok kullanışlı bence kücük bir bağışta bulundum site hayırlı olsun özellikle benim gibi seo konusunda acemi olanlar için bulunmaz bir kaynak olucağına eminim forumun ...
 
Hayırlı olsun. söylediklerinizi bir bir yapıyorsunuz abi. o yüzden burdan çok şey kapcagıma inanıyorum :)
 
Biraz önce telefon sesi geldi, istemsizce canlı yayında olup bu halimle rahatsızlık vermek istemem gençler :D
 
Ben 16 - sabah 6 full buralardayim guzel bir dusunce olmus yıllardır şu acemiligi atamadim belki bu toplantilarla siz ustalarimizdan bi kac ufak bisi orenirsek ne mutlu 5 6 gun icindede kayda deger bi bagis yapmayi planliyorum insallah daha iyi olur
 
Geri
Üst