• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Projenizi Kendiniz Kodlayın, Kodlamayı Bu Adamdan Öğrenin

CodErode

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar;

Aşağıda verecek olduğum video serisi ünlü bilişim akademisi Bilgeadam hocalarından Ahmet Yasin Ak'ın serisidir. Anlatımı tamamen harika olup .Net platformu için sizlere harika bir anlatım yapmaktadır. Kendi projelerinizi eğer wordpress vb cms lerle değil de tamamen özgün olmasını istiyorsanız ya da bu işten para kazanmak istiyorsanız bu seriyi izlemelisiniz, hoca sürekli yeni videolar eklemektedir. ve en önemlisi bu seriden pek fazla insanın haberi yok.

Buyrun: http://www.youtube.com/channel/UC06Q0ZtwUCd2uY4-2KUpUIg/playlists
 
Paylaşım için teşekkürler, sık kullanılanlara ekledim. Bu tarz (kalitede) android ile ilgili videolar var mı bildiğiniz acaba?
 
Bu kalitede malesef android için ders bulunmamakta. Ahmet hoca çekerse eğer, onu da sizlerle paylaşacağım.
 
Teşekkürler, inceliyorum. Umarım başlangıç seviyesinden başlamıştır anlatmaya, bu aralar niyeti bozdum öğrenmek istiyorum web dili bakalım.
 
android içim udemy.com da mimar aslan hocanın dersleri mevcut.
ilk kurs ücretsiz ileri seviyesi ücretli kendisine mail atarsanız da indirim kuponu sağlıyor
 
Teşekkürler, inceliyorum. Umarım başlangıç seviyesinden başlamıştır anlatmaya, bu aralar niyeti bozdum öğrenmek istiyorum web dili bakalım.
En baştan anlatıyor anlatmaya, bilgeadam a yazılım eğitimi için giden birisinin görecek olduğu dersler bunlar ve hepsi yeni çekim :)

android içim udemy.com da mimar aslan hocanın dersleri mevcut.
ilk kurs ücretsiz ileri seviyesi ücretli kendisine mail atarsanız da indirim kuponu sağlıyor
Mimar hocayı biliyorum fakat tam olarak işin mantığını kavrayamıyorsunuz, Mimar hoca alanında iyi Java'cılardan fakat eğitmenlik konusunda biraz sıkıntı olduğu söylenebilir.(şahsi fikrim)

Sağolun hocam. Benden de gelsin dostlarımıza bir eğitim sayfası.
Video açılmıyor hocam, tekrar bakar mısınız?
 
konudaki 2 kanalıda inceledim 2side çok iyiydi bu tarz wordpress css html dersleri önerebileceğimiz bir kanal varmı aynı bu kalitede :)
 
Bizlerin ve özellikle de yeni neslin, eğitime çok ihtiyacı var. Bu anlamda, her daim kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. İşte bu noktada, bu tür kıymetli paylaşımların değeri artıyor. Teşekkürler.
 
Sınıf ortamında kayıt altına alınmış galiba. Gerçekten çok kalite bi eğitim serisi olmuş. Bir çok konuyu bilmeme rağmen keyifle izledim. Paylaşımınız için teşekkürler..
 
Paylaşım için teşekkürler bende sistemi inceleme altına aldım. Detaylar hakkında daha da araştırma yapmak gerekecek sanırım
 
.net oldu olası ısınamadım bir türlü :) web dilinde orta ölçekli projelere kadar php forever diyorum çekiliyor.
 
Microsoft'un açık kaynağa yönelmesinden sonra .net platformunun gelişeceğini düşünüyorum. Windows Phone'lardan sonra diğer mobil platformlara da c# gibi dillerle de girmeye başladılar. Yazılım konusunda ilerlemek isteyenler için güzel bir tercih olacağını düşünüyorum..
 
Geri
Üst