• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Cinsel Bilgiler İçeren Siteler Adsense Alabilir Mi?

Karrizima

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni bir site oluşturdum ve özgün bilgilerden oluşan 10-15 içerik girdikten sonra aklıma geldi. Bu tarz siteler adsense politikalarına kesinlikle uymaz mı? Sonuçta burada cinsel bilgiler var.

Uymazsa başka nerelerden reklam alabilirim acaba. İşi bilen kardeşlerim varsa cevaplarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
 
Son düzenleme:
bence uyuyordur hocam sonuçta yaşamın bir gerçeğiyle ilgili kimseye bir zararı olmayan yararlı bilgiler paylaşacaksınız.görsellerde aşırıya kaçmamaya dikkat ederseniz onay lacağınızı düşünüyorum onaylanmazsada mecburen xyz sitelerin yaptığı gibi cinsel performans arttırıcı reklamlarına kalırsınız :)
 
Komple kontrol ettim bende evet resimler biraz abartı olmuş xyz site gibi görünüyor ama gerçekten öyle bir amacım yok.
Araştırmalarıma göre de google amca da resimlere dikkat ediyormuş bu tür sitelerde. xxx sitelerdeki gibi olmazsa sorun yokmuş.
 
olmuyor ben denedım gunluk 5k hitim var pra kazanamıyorum adsense kabul etmıyor. yinede siz bakın olursa banda yazın :D
 
zaten wordego bile kabul etmemiş. :) Adamlar yalvarıyodu resmen telefonla bile aradılar ettiler bu siteyi kabul etmemişler. Paravan site yapıcam onu o zaman napıyım :(
 
adsense kabul etmiyor hocam onu demek istedim. her ne hikmetse kabul etmıyor çok aradım forumlarda herkes aynı şey söylüyor.
reklam10 dan alıyorum bende su an
 
Cinsellikten kastınız eğer cinsel sağlık sorunları ile alakalı olarak ise sorun olmaz. Ancak sitenize ekleyeceğiniz resimlere dahi son derece dikkat etmeniz gerekir. Doğrudan kamasutra tarzı konulara eğilim gösterip bunları yazılarda detaylandırarak birebir resim eklerseniz Adsense kabul etmeyecektir.
 
Xyz sitelere benzemezse tasarım ve anlatım kabul olur. Yeni onaylattığımız bir cinsel sağlık blogumuz var.
 
Geri
Üst