• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

My Business ve Google Maps

caneralcilioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar,

Google aramalarında sitem bir kelimede sürekli maps 3lü kutuda 2. sıraya gidip geliyor. Maps sıralaması için nasıl bir çalışma yapabiliriz ? Farklı hesaplardan yorum yapıp 5 yıldız vermemize rağmen daha düşük yorumda olan firma üstte çıkıyor.

Birde 2. sorum olarak maps'e daha önceden eklenmiş görselleri ve yorumları nasıl silebiliriz ? Uygunsuz olarak bildirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmuyor. Aylardır aynı yerinde bekliyor. Ne fotoğraf silebiliyorum ne yorumlara müdahale edebiliyorum ne de maps kaydının ismini kendi onaylı hesabımdan değiştirebiliyorum. Maps işlemleri için bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim.
 
iş görselleri ve yorumları nasıl silebiliriz ? Uygunsuz olarak bildirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmuyor. Aylardır aynı yerinde bekliyor. Ne fotoğraf silebiliyorum ne yorumlara müdahale edebiliyorum ne de maps kaydının ismini kendi onaylı hesabımdan değiştirebiliyorum. Maps işlemleri için bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim.

Öncelikle google aramalarında harita kısmında çıkmak için önceden dediğiniz yorum ve yıldız olayları etki ederken bu artık tamamen değişti. Firma rehberi tarzı sitelerden de çektiği için sizin yıldızların bir anlamı kalmadı. Normalde bu haritanın bilgilerini düzenlemek için google yerel işletme yazdıktan sonra haritanın resimlerini ve bilgilerini düzenleyebilirsiniz.
 
Sıralama da hızlı yükselmek için aynı bilgisayardan geçmişi olmayan 1000 hesaptan mapse yorum yapmak yerine, yerel rehberlere vs fotoğraf yüklenmiş, belirli geçmişi ve otoritesi olan hesaplardan 1 yorum yapmanız daha güzel etki gösterecektir.

Yorum sildirme olayı çok sıkıntılı. Adam firmaya kötü ithamlarda, suçlamalarda bulunmadıktan sonra olumsuz görüşü sildirebilmek çok zor.

Direk telefonla arayarak değişiklik yapamıyorum adres şudur gibi telefon ile iletişim kurmayı denerseniz çok daha hızlı işlem yapıyorlar. Adresi tam giremediğim bir yer için telefonla 5 dakikada istediğim düzenlemeyi yaptırmıştım.

Kolay gelsin.
 
Geri
Üst