• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Ücretsiz olarak sitenizin reklamını yapın.

Jarvis

Kayıtlı Kullanıcı
Yakın süre içerinde öğrendiğim bir reklam şekli öncelikle reklamımızı Onedio da yapıyoruz.Bilmeyen arkadaşlarımız için Onedio Türkçe kaynaklı bir sosyal medya sitesi.Aylık 10 milyon tekil ziyaretçisi olduğunu iddia eden site ücretsiz olarak sitenizin reklamını yapmanıza izin veriyor bu hizmeti hem ücretli hem ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz önce ücretsizi sonra ücretliyi anlatacağım.

Ücretsiz

Siteye girip üye oluyorsunuz sitenizin adı ve url si ile profil resmine logonuz kapak resmine de aynı şekilde ondan facebook ve twitter hesabınızı bağlıyorsunuz.Ondan sonra içerik ekle bölümünden içerik ekliyorsunuz bu tamamen sizin siteniz ile ilgili içerik eliyoruz yemekse örneğin en hızlı yapılan 10 yemek gibisinden içerik hazırlıyoruz aşağıda örneklerini de vereceğim şahsen ben oyun ve oyuncu topluluğu sitem olduğu için sitemi %100 aktif ettikten sonra oraya Çıkacak 10 popüler oyun diye içerik ekleyip oyunların tek tek tanıtım bilgilerine kaynak olarak sitemi vereceğim ayrı ayrı güzel hit bekliyorum söylediğim gibi daha denemedim ama hiç yoktan iyi hit getireceğini düşünüyorum.Yalnız anasayfa da görünmesi için editörlerin beğenip onaylaması lazım yoksa pek bir şeye yaramaz.

Peki emin misin böyle bir şeye izin vereceklerine : TIKLA O ZAMAN

Örnek profil içeriklerine bakabilirsiniz içinde hepsi ve daha fazla sı için yazmıp sitesini göstermiş adam.


Ücretli

Ücretliye çok fazla yazı yazmak istemiyorum çünki 100.000 gösterim 15.000 tl istiyorlar buda bizi aşar onada örnek vermek istiyorum ve esktra olarak onda sağda facebook sayfanı beğen butonu oluyor işte kendi twitter ve facebook sayfalarında paylaşıyorlar birde diğer haberlerin en altında bunada bakın yazıp sizin haberinizi koyuyorlar.

Örnek bakmasanız da olur :D
 
Bilgilendirme için teşekkürler. Yazı paylaşmadan profil adresinde bile link olması seo adına katkı sağlayacaktır.
 
film sitemi deniyeceğim şu şu filmler diye paylaşcam bakalım sonuç nasıl olacak teşekkürler, bu arada 15 000 tl ye 100 000 gösterim çok az o paraya adwords ve facebooktan reklam aldığınızı düşünün
 

Ben 15 tl sandım ilk seferde ne sevinmiştim gerçekten saçmalık ama genelde türkcell pegasus gibi büyük firmalar vemiş bizi aşar yani bugün yapıcaktım deniyemedim bende yarın yakında çıkacak 10 oyun diye haber açıcam bu arada yeni bir şey öğrendim beğendikerini editörler düzenliyormuş ardından 900 bin beğenili facebook sayfalarında paylaşıyorlarmış anladığım kadarıyla çünkü facebook sayfalarında paylaşılanların içine girdim paylaşam onedio üyesi editör tarafından düzenlenmiştir yazıyordu 6 bin kişi o sayfayı facebook profilinde paylaştı bize öyle bir şey denk gelse varya çok efsane olur :D
 
hocam editörler düzenliyorsa bizim linkimizi kaldırmasınlar öyle bir şey yaparlar mı uğraşmayalım boşuna
 
Valaha hocam bilmiyorum onedio üyesi reklam amaçlı eklememişlerdi ama yinede en alta kaynak bölümde farklı siteler vardı birde sitenin kendi anasayfasında var öyle bizimki gibi ekleyenler bazen denk geliyorum
 
Yada hocam yarın ben yapıcam duruma göre size geri bildirim yapıcam özellikle size bakalım ne olucak ziyaretçiler dahil analytics sonuçlarını direk atıcam 2 3 günlük tam olarak farkıda yazıcam buraya bekleyin isterseniz 2 3 gün
 
İçerikleri editörler düzenliyor ve reklam içeren öğeleriniz siliniyor diye hatırlıyorum... Sırf bu yüzden onedio paylaşımlarını bırakmıştım.
 
Ben Hergun telden uygulamasını kullanırım en alttakı link dıkkatımı cekmemıstı, geneli t24.com.tr diye bir siteye gidiyor. deneyin eger hit gelirse yazarız bır kenera.
 
1.Şuan sadece benim profilim de görünüyor editör onayı bekliyor.
2.Yaklaşık 4 saat sonra editör kontrolünden geçti sadece başlığı düzenlendi.Şuan sadece haberi açtığım kategoride görünüyor.Bir kaç dakika içinde ilk onedio takipçi yorumu geldi.

Bakalım ne yapacaklar haberime güveniyorum anasayfayı hakediyor :D
 
anasayfaya çıkmasa bile bu haliyle yayınlamışlar çok iyi bir şey bence, bende hemen bir yazı gönderiyorum
 
Geri
Üst