• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Domain seçiminde yardımınıza ihtiyacım var!

Hangi 2 Domain iş yapar?

  • tatlioyunlar com

    Oy: 1 4.0%
  • memleketyemekleri com

    Oy: 12 48.0%
  • enyenifilmler org

    Oy: 3 12.0%
  • ilkokuldersleri com

    Oy: 4 16.0%
  • satrancogren com

    Oy: 11 44.0%
  • oyun1oyna com

    Oy: 1 4.0%
  • haberprestij com

    Oy: 2 8.0%
  • apksitesi com

    Oy: 4 16.0%
  • korkuncfilmler com

    Oy: 6 24.0%
  • turizmbilet com

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    25

smnkz

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan domainlerden artık bir şeyler yapmak istiyorum. Seçimde ve taktiklerde tavsiyelere ihtiyacım olacak. Daha sonra kafam karışmasın diye 2 sini seçip diğerlerini elden çıkartacağım. Ankete katılırsanız sevinirim. Teşekkürler.
 
korkunç filmler ve satranç ilgimi çekerdi. ;İçerikleri severek girerdim. Domain çok önemli değil sevdiğiniz sektör en iyi sektör :D Ama bence 2 side iş yapar.
 
apksitesi com
satrancogren com Benim ilgimi bu ikisi cekti Satranç ogrenme sitesi mikto blog seklinde olur ve sabit gelir getirebilecek bir ada benziyor.Apk sitesi basını almıs gıtmıs bır sektor oldu zaten ilgilene bilirsen yap derim.
 
satrancogren benim de dikkatimi çekti ( satranç antrenörüyüm :) ) ancak bu alanda isim yapmış belli başlı siteler mevcut. O yüzden memleketyemekleri ve korkuncfilmler e oy verdim. Aklım satrancogren 'de kalmadı değil ama :D
 
satrancogren.com sitesi şimdilik ağırlıkta görünüyor. Zaten siteyi açalı bayağı bir olmuştu. Joomla kurmuştum ancak wp ile ilgilendikten sonra sıkıcı ve zor gelmeye başladı. Bayağıdır ilgilenmiyorum bu yüzden. Uygun tema bulabilirsem wp için tekrar oluşturup siteye yoğunlaşabilirim (Tema tavsiyesi alabilirim). Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Anketimiz devam ediyor. :)
 
Oyun bloguma açtığım online satranç sayfası günlük 1-2k düzenli ziyaretçi alıyordu. İçerikten memnun kaldıkları taktirde satranç oyuncularının siteye bağlılığı yüksek oluyor. Direk giriş oranı ve sitede kalma sürelerini yüksek tutuyor. Facebook satranç sayfam da 15k civarında takipçiye sahip. İki yıldır doğru dürüst ilgilenemediğim halde hala insanların takip ediyor olması da güzel bir şey. Bunlar olumlu taraflarıydı :) Diğer taraftan;

Çok sayıda satranç sitesi var; sadece satranç üzerine yapılan sitelere baktığınızda en iyilerinin Alexa sırası 600-900k civarında. Harcadığınız emeğe değmesi için 300k ve altında yer alabileceğiniz projelere yönelmenizi öneririm. Sadece satranç ile bunu sağlayabilmek için hem içerik, hem SEO'ya bayağı vakit harcamanız gerekecek.

Tanıdığınız bir satrançsever (eğitimci olursa çok daha iyi olur) varsa, içeriği onun sağlaması kaydıyla ortak bir girişim yapabilirsiniz. Siz altyapıyı kurar ve SEO ile ilgilenirsiniz, arkadaş içerik yaratır. Canlı-cansız birçok online satranç versiyonu da yüklerseniz reklam geliri olacağını düşünüyorum.
 
meb ajans da güzelmiş.

Hocam o siteyi bir arkadaşla 2 ay önce açtık güzel gidiyor şimdilik. Sosyal medya destekli 7-8 k hiti gördük. Organik gündeme göre 2000 hite kadar çıktı. Tabi eğitim gündemi hızlı değişiyor hitler dengesiz onun için. ama günlük 4-5 tl geliyor adsenseden. Alexa sı da iyi gidiyor. (Maşallah deyin nazar değmesin. :) ) Daha hiç seo çalışmamız olmadı. Link almadık. Seo ve backlink tavsiyesi için başka konu açacağım zaten.

Ben kendi sitelerimde olsun istiyorum. Onun için anketi yapma ihtiyacı duydum. :)
 
eniyifilmler - ilkokuldersleri - apksitesi iş yapar kardeş başla bence hemen çalışmaya.
 
bence ilk ilkokuldersleri com iş yapar çünkü son günlerde ilk okula giden kardeşime o kadar çok proje ödevi veriyorlar ki bunun internette kaynağı var fakat net bi şekilde kaynağı yok her yerden toparlanıp düzenlenip bir derneme işlemi yapıldan sonra güzel bir sayfa olabilir.
 
eniyifilmler - ilkokuldersleri - apksitesi iş yapar kardeş başla bence hemen çalışmaya.

Hocam önceki mesajlarda ağırlıkta olan satrancogren ve memleket yemeklerinin aksine bu kadar emin bir şekilde bu isimleri söylemeniz kafamı daha da karıştırdı gibi. :) Anketimiz devam etsin bakalım biraz daha... Cevap için teşekkürler.
 
film sitemden biliyorum korkunç filmler iş yapacaktır

turizmbilet güzel projelendirilirse iyi yerlere gelir

apksitesi de güzel iş yapar

diğerleride fena değil güzel domainlerin varmış istediklerine ulaşırsın umarım :)
 
Geri
Üst