• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Google Webmasters Tools'dan URL Kaldırma HK

kanki34

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,

Web sitemizi yeniden yaptırdık, anasayfa title imiz google aramalarında hala eski title olarak çıktığı için webmasters toolsdan anasayfayı url kaldır ile kaldırdık. Kaldırdıktan sonra tekrar indexler ise doğru indexler diye düşünerek.

Bu işlemi dün yaptık ve şu an sitenin hiç bir ibaresi bile kalmadı google'da, acaba google siteyi tekrar indexler mi ve ne zaman indexler alt sayfaları da kaldırmış bunlar tekrar geri gelir mi ne yapmamız gerekiyor.

Görüş ve önerilerinizi beklerim.

İyi günler.
 
Anasayfa title için wmt'de url kaldırma yolunu neden kullandınız onu anlayamadım? Title, Description, tagler güncellendikten bi kaç gün sonra bazen 1 haftayı buluyor normale dönüyor yanlış bir adım izlemişsiniz. Ancak gerekli düzenlemeleri yaptıysanız WMT ile tarama bölümünden Google gibi getir diyebilirsiniz.
 
İşlem yapılalı 3 gün oluyor, tabii ki iptal edilecek bir talep kalmamış tüm sayfalar kaldırıldığı için talebin iptal edilmesi gibi bir durum yok şu anda, başka bir öneriniz var mı acaba ?
 
Geri
Üst